Distributie

Multiplan Electronics este unul dintre cei mai mari distribuitori de tehnică de calcul refurbished din România. Oferim săptămânal clienților noștrii livrarea echipamentelor cu parc propriu de mașini, pe tot teritoriul țării.

Suntem unul din cei 2 parteneri Microsoft în cadrul programului MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) pe plan național. Astfel putem să vă oferim calculatoare și laptopuri cu sisteme de operare Windows 10 Home și Pro licențiate și preinstalate la prețuri fără concurență.

De ce să deveniți partenerul nostru?

 • Calitatea produselor: fiecare produs recondiționat este testat de multiple ori, curățat, ambalat și readus într-o stare de funcționare ca și nou conform unor criterii severe. Procedura de recondiționare este documentată și este compatibilă cu ISO 9001.
 • Calitatea distribuției: Multiplan Electronics dispune de un parc auto propriu, cu care distribuim săptămânal în mod gratuit echipamentele comandate, ajungând în siguranță și fără întârziere la partenerii noștri
 • Garanție și garanție exinsă: Oferim servicii de garanție de cea mai inaltă calitate, cu specialiști cu experiență vastă în domeniu astfel încât rezolvarea eventualelor probleme de garanție se realizează în cel mai scurt timp posibil. Garanția minimă este 15 luni, iar oferim și posibilitatea de extindere a garanției până la 40 de luni.
 • Calitatea service-ului: specialiștii noștrii vă stau la dispoziție în diagnostizarea și rezolvarea celor mai complexe probleme care pot apărea la echipamentele IT.
 • Prețuri atrăgătoare care vă permit un adaos generos. Întotdeauna încercăm să venim cu oferte care sunt benefice ambelor părți și care vor ajuta în atingerea obiectivelor economice în siguranță.
 • Rabat comercial în funcție de rulaj. În acest fel venim în întâmpinarea partenerilor noștri dornici să-și crească rulajul. Dacă ați plătit la termen, și ați avut un rulaj bun, acest lucru vă va aduce avantaje suplimentare în următoarea lună.
 • Consultant personal. Este important pentru noi să avem o legătură strânsă cu partnerii noștri, iar pentru asta fiecare partener primește un consultant personal.  Astfel putem avea o comunicație mult mai bună, veți știi exact ce anume veți comanda și toată procedura de comandă-livrare va decurge fără probleme.
 • Gamă diversificată de articole. Punem eforturi continue să avem o ofertă diversificată pentru a asigura că putem să răspundem la cererea tuturor. Astfel aveți posibilitatea de a alege produse începând de la entry-level până la produse high-end, cum ar fi stațiile de lucru, servere sau imprimantele multifuncționale. Stocuri permanente de peste 100.000 de produse de calitate premiu.
 • Windows 10 preinstalat în limba aleasă la cele mai bune prețuri de pe piață. Fiind partener MAR Microsoft, vă oferim calculatoare și laptopuri cu licență și driverele instalate. Produsul este gata pregătit pentru utilizatorul final, partenerii noștri nu trebuie să mai facă nimic. 
 • Transport gratuit – dispunem de parc auto propriu, astfel vă livrăm comanda în maximă siguranță pe tot teritoriul țării! Dacă doriți să aflați mai multe despre rutele noastre săptămânale, nu ezitați să ne contactați!
 • Experiență acumulată în cei 25 de ani leaderi pe piață. Multiplan Electronics a început activitatea de distribuție în 1999, iar cu o politică de prețuri agresive, servicii și produse de cea mai înaltă calitate am devenit leaderi pe piața română.