Multiplan Electronics este importator si distribuitor determinant pe piata IT REFURBISHED din Romania. Produsele comercializate de noi au functionat anterior la entitati importante ca banci, companii de asigurari, de leasing, etc., care au ales aceste produse pentru siguranta si stabilitatea functionarii lor.
PERFORMANTA
PROFESIONALISM
PASIUNE
Multiplan Electronics
Firma Multiplan Electronics a fost infiintata in noiembrie 1994. Principiile de functionare ale firmei au ramas neschimbate de la inceputuri: calitate, preturi accesibile, service prompt. Azi Multiplan Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de tehnica de calcul refurbished din Romania.
Astazi firma are peste 70 de angajati si un showroom situat in Targu-Mures. Stocurile permanente ajung la 9-10.000 computere, 3-4.000 de monitoare, 2-3.000 laptopuri, 1-2.000 imprimante printre alte componente si accesorii IT.
Din 1999 firma a inceput distributia de tehnica de calcul reconditionata. Datorita unei politici de preturi agresive combinate cu o calitate fara compromisuri, numele de Multiplan Electronics a devenit un nume de referinta pe piata tehnicii de calcul refurbished.Activitatea principala a firmei se desfasoara intr-un spatiu modern pe o suprafata de 1300mp dotat cu mijloacele cele mai moderne, cu un personal bine calificat cu experienta vasta in domeniu.

In anul 2004 compania a fost certificata ISO 9001:2001 iar in 2005 am obtinut certificarea ISO 14001:2004. In anul 2013 Multiplan Electronics a fost recertificat ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004, si a implementat un sistem de management al securitatii informatiei certificat ISO 27001:2005.

Ce deosebeste produsele oferite de Multiplan Electronics de produsele oferite de alte firme prezente pe aceasta piata?
  • calitatea productiei: toate produsele - calculatoare second hand refurbished, monitoare, notebook-uri, servere, ups-uri si imprimante sunt testate, curatate si ambalate conform unor criterii foarte severe, urmarind proceduri documentate, compatibile ISO 9001. Produsul rezultat functioneaza si arata impecabil.
  • calitatea distributiei: parcul auto propriu realizeaza, gratuit, saptamanal distributia echipamentelor pe toata suprafata tarii.
  • calitatea service-ului: echipamentele ce necesita interventii in perioada de garantie sau postgarantie sunt reparate sau schimbate prompt.

Din decembrie 2002 Multiplan Electronics este distribuitorul unic in Romania al consumabilelor pentru imprimante compatibile marca PrintStar.
Din septembrie 2005 Multiplan Electronics este distribuitorul unic in Romania al surselor neintreruptibile marca EFFEKTA (Made in Germany).
Din octombrie 2011 Multiplan Electronics este partener Microsoft Authorized Refurbisher (MAR). Datorita acestui parteneriat gasiti la noi sisteme reconditionate cu licenta Windows pentru calculatoare second hand refurbished la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator reconditionat sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat.

Noutati
Reparatii notebookuri si placi de baza
Reparatii notebookuri si placi de baza
Webshop
Magazin online
Magazin online
Distributie
Tehnica de calcul refurbished
Tehnica de calcul refurbished