Despre noi

Multiplan Electronics SRL a fost înființat în anul 1994, având ca domeniu principal de activitate importarea și recondiționarea echipamentelor IT&C. Societatea și-a bazat activitatea pe un fundament alcătuit din principii ca prețuri accesibile, calitate fără compromisuri și service prompt; aceste principii au rămas neschimbate până în ziua de azi, devenind nucleul care ghidează activitatea angajaților. Din 1999 focusul central a societății a devenit distribuția echipamentelor recondiționate IT&C.

Produsele comercializate de către noi au fost inițial achiziționate de către entități importante precum instituții, bănci, firme de leasing, companii de asigurări, multinaționale, etc. care conform politicii lor de achiziție le-au ales în primul rând pentru fiabilitate și stabilitate. Aceste echipamente IT sunt înlocuite periodic în cadrul instituțiilor amintite mai sus, ele ajungând în cele din urmă la refurbisheri. Odată ajunse la noi, acestea sunt recondiționate conform unor criterii severe și puse la vânzare într-o stare de funcționare “ca și nou”. Datorită politicii de prețuri agresive combinate cu o calitate fără compromisuri, Multiplan Electronics a devenit în scurt timp unul dintre liderii pieței refurbished din România.Firma noastră a devenit astfel un nume de referință pe piața română de IT&C recondiționat, în momentul de față având aproape 100 angajați, și un stoc permanent de peste 100.000 de produse IT&C refurbished, printre care calculatoare, laptopuri, monitoare, imprimante, respectiv o gamă largă de componente și accesorii diverse. 

Activitatea firmei se desfășoară într-un spațiu modern de peste 4000 mp dotat cu cele mai moderne mijloace, care este într-o continuă dezvoltare și extindere. Cu parcul propriu de auto asigurăm săptămânal distribuția echipamentelor pe tot teritoriul țării.

În anul 1996 am deschis un showroom (totodată lansând brandul propriu PC House) în centrul orașului destinat utilizatorilor finali, iar în 2007 am deschis către mediul online cu webshopul nostru pchouse.ro, țintind tot piața utilizatorilor finali.

Suntem distribuitori unici al surselor neîntreruptibile marca EFFEKTA din 2005, iar în Octombrie 2011 am devenit parteneri Microsoft Authorized Refurbisher (MAR), în cadrul cărei program putem oferi calculatoare și laptopuri recondiționate cu licență Microsoft Windows la prețuri fără concurență.

Exportul produselor noastre a primit treptat din ce în ce mai multă atenție pe parcursul ultimului deceniu, în momentul de față societatea noastră având în portfoliu peste 200 de parteneri de afaceri internaționali satisfăcuți din peste 15 țări.